Karrierat
 • RRITUNI ME KOMPANINE FRANCESCA!  Është e mrekullueshme të punosh në botën e modës.

  Çdo femër do të dëshironte të vishej bukur dhe të dashurohet në rrobat që vesh. Është e natyrshme që një grua të krijojë rroba për gratë.
  Ju mund ta bëni këtë në nivele të ndryshme:
  -Dizajner mode që mirret me shitjet në treg.
  -Inxhinier që përdor aftësitë teknike në arritjen e shpenzimeve kompetitive dhe cilësise më të lartë.
  -Teknik i cili mund të organizohet në ekip me inxhinierë dhe punëtorë të tejet kualifikuar, per tu influencuar nga idetë dhe krijimi stileve te reja.
  -Punëtor në makinë qepëse i cili kënaqet me realizimin e përsosur të një veshjeje që vlerësohet në gjithe botën.
  -Praktikantë pranë profesionistëve për t’i ndihmuar me punën në fabrikë dhe më vonë të përcaktohen aty ku përshtaten më së miri.
  -Nuk përjashtohen as meshkujt në asnjë nga pikat e cekura më lart.
FURNITORI JUAJ MĂ‹ I MIRĂ‹ NGA EVROPA JUG-LINDORE.