Si punojmeNe kujdesemi per cilesine, prerjen dhe pershtatjen a prodhimit, sepse per ne eshte e rendesishme qe ju te jeni te lumtur.
  • Ready made    Produkte të gatshme: (Ju sillni dizajnin dhe ne bëjme pjesën tjetër deri sa produkti të jetë në dyqanin tuaj. Ne ndjekim të gjithë hapat e nevojshëm në mënyrë që të sigurohemi që keni marrë atë që dëshironi para se prodhimi të fillojë, në mënyrë që kostoja e shpenzimit të jetë minimale. Më pas ne mund të ofrojmë pajisjet e nevojshme që prodhimi të jetë gati në kohë.)
  • Lohn (CMT)    Ne kemi çmimin më të mirë në prodhim për cilesinë më të lartë në treg.
  • Semi-lohn    Ju dhe ne së bashku mund të furnizojmë disa nga komponentët të cilët ne perdorim në prodhimin e veshjeve. Ne këtë mënyrë ju keni mundësinë të përdorni burimet tuaja që mund të jenë më të lira sesa tonat.)
FURNITORI JUAJ MĂ‹ I MIRĂ‹ NGA EVROPA JUG-LINDORE.