ShërbimetKompania Francesca u përgjigjet kërkasave të dukjes elegante dhe komoditetit të gruas moderne.
  • PĂ«rvoja jonĂ« dhe teknologjia e niveleve mĂ« tĂ« larta janĂ« mjetet ideale qĂ« lehtĂ«sojne prodhimtarinĂ« tone.

    Ekipi teknik ka aftësi të krijojë modele duke filluar nga skicat e dizajnerit, dhe më pas cdo prerje kontrollohet duke e provuar në manekin.

    Lista e matjes ka një rol të rëndëshishem gjatë procesit të prodhimit dhe duhet të jetë e lëshuar nga konsumatori.


  • Modelet mund tĂ« digjitalizohen, tĂ« futen nĂ« sistem kompjuterik dhe tĂ« barten sipas nevojĂ«s. Pas digjitalizimit, mund tĂ« bĂ«hen ndryshime nĂ« model si dhe tĂ« vendosen standardet.


  • Ne zhvillojmĂ« çdo model nĂ« madhĂ«si tĂ« ndryshme sipas tabelĂ«s matĂ«se.


  • Ne u ofrojmĂ« ndihmĂ« konsumatorĂ«ve tanĂ« nĂ« organizimin e shfaqjeve tĂ« modes duke ofruar tĂ« gjitha mostrat e nevojshme qĂ« duhen shfaqur nĂ« çdo pasarelĂ« tĂ« botĂ«s.


  • Ne mund tĂ« bĂ«jmĂ« vetĂ«m mostra dhe asnjĂ« prodhim fare.


FURNITORI JUAJ MĂ‹ I MIRĂ‹ NGA EVROPA JUG-LINDORE.